AdWords – Hvordan kommer du igang?

January 22, 2016

by — Posted in Uncategorized

I takt med at Internettet i højere grad bliver brugt til at sælge ting og sager, er konkurrencen blevet tungere og det gælder om at skille sig ud fra mængden, hvis man vil have succes online. Der er ingen vej udenom SEO og din hjemmeside skal være godt skruet sammen med indhold af høj kvalitet. Sådan siges det i hvert fald. Kvalitet er vigtig og vil formentlig altid være det – men er der en vej udenom den traditionelle, og nogle gang langhårede SEO? Svaret er ligetil. Ja!

Google AdWords er et ultra godt værktøj til dem, der forsøger at konvertere besøgende til kunder. Man betaler nemlig for de besøg man får, samtidig med at man sikrer sig, at det er relevante besøgende. Betaler man f.eks. for 100 relevante besøg, skal man blot sikre sig, at det kan betale sig udfra hvor mange penge, disse besøg genererer. Dog bliver det mere kompliceret hen ad vejen, hvilket en af danmarks førende AdWords eksperter, Anton Hoelstad  har skrevet mere om her: www.AntonHoelstad.dk. Han understreger at det er vigtigt med en meget analytisk tilgang til brugen af AdWords og at man let kan foretage forkerte sats, hvis man ikke har et gennemgribende branchekendskab. Med den tunge konkurrence inden for de fleste brancher, kan et enkelt klik nemlig let komme op at koste hundrede kroner – og her skal man sikre sig, at man får noget ud af sin investering.

Du kommer bedst igang med AdWords ved at sætte dig ned og læse omkring emnet. Mange har kastet sig hovedkulds ud i brugen af dette gyldne værktøj, men flere har fejlet fordi, de ikke forstod hvordan, det skulle bruges. For at sikre den mest optimale start, kan du med fordel tage fat i en professionel, som typisk er blevet certificeret AdWords ekspert af selveste Google. På denne måde sikrer du dig den bedst mulige rådgivning og undgår at lave fodfejl, der kan ende med at koste dig dyrt. Online markedsføring bør betragtes som en investering – og ligesom med alle andre investeringer – skal den gerne kunne betale sig.

Online marketing kan være svær at hitte ud af. Prisen for god markedsføring er skudt i vejret og man skal holde tungen lige i munden, hvis man vil kaste sig ud i det selv. Det anbefales altid at alliere sig med en ekspert, der har med online markedsføring at gøre til hverdag, så du kan gøre hvad, du er bedst til – og lade eksperten håndtere de elementer i din forretning, der er afgørende for din fortsætte succes på Internettet.

 

Anton Hoelstad

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *