De bedste anmeldelser fra VR guide

April 15, 2016

by — Posted in Uncategorized

Er du i tvivl om hvad du skal købe af VR-briller. Så kan vi anbefale dig at gå til siden vrguide.dk Vi har lavet denne side, for at du som forbruger kan danne dig et bedre overblik over hvad der rører sig på markedet indenfor virtual reality.

Køb de bedste virtuelle briller på markedet.

Hvad enten du ønsker at købe et high-end headset eller et VR headset i den billigere ende, så kan vi anbefale dig at bruge vores side til at navigere i junglen af muligheder.

For ikke så længe siden købte jeg selv et Homido headset efter at have læst en anmeldelse på en amerikansk side. Homido er sat sammen, så der er 2 stropper til at sætte om hovedet, dette giver dig langt med bevægelsesfrihed, mens du prøver de forskellige spil og VR oplevelser. Udover stropperne kan du også indstille til øjnene. Er man f.eks. et barn sidder øjnene formentlig tættere sammen en voksen person, så dette kan være en kæmpe fordel. ønsker du at læse den fulde anmeldelse på på vores side, vil jeg anbefale dig at læs mere her: http://www.vrguide.dk/vr-briller/homido/

Også Google har lavet et headset. Dette headset hedder Google Cardboard. Googles virtual reality briller består som navnet siger af pap. Deres briller er meget enkle. Der følger som udgangspunkt ikke nogen strop til at tage rundt om hovedet, en sådan skal man selv købe. Brillen fungerer perfekt som en intro til VR spil og oplevelser, og er også rigtig god til de yngste der vil prøve kræfter med virtual reality. Hvis du ønsker at læse en større anmeldelse af Google cardboard kan jeg anbefale dig at klikke ind på vores side: http://www.vrguide.dk/vr-briller/google-cardboard/

Går du med tanker om at købe et headset til et af dine børn, niece eller nevø, så kan jeg anbefale at købe et headset fra Mattel. Mattel har også set potientalet i VR, og har lavet en ny udgave af deres View-Master. Den består af hård rød plastic, så den er holbard til de mindste. Den har yderligere også en strop, så børnene let kan have den med overalt.

McDonalds melder sig nu også ind i kampen om kundernes gunst når det gælder VR. Forleden så jeg en nyhed, om at udover en Happymeal fik nogle børnene også børnevenlige virtuelle briller med i købet. Et smart træk af den store kæde, der gerne vil ride med på bølgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *