Historien om Counter Strike Go betting

September 17, 2017

by — Posted in Uncategorized

En af mine kammerater fortalte om hans esport betting success med spil som csgo, Dota 2 og LoL. Jeg var godt klar over, at han spillede computerspil, men ikke at han tjente styrtende med penge på esport betting eller esport odds. Counter strike go betting, eller betting på spil i det hele taget, var for mig en by i Rusland. Tilsyneladende havde han gennem en længere periode fulgt nogle esports hold og vidste, at de var blandt de bedste i verden. Ved at studerede statistik mellem hans favorit hold og modstandere bl.a. sejrs historikken og antal kills lykkedes det ham at vinde over bookmakerne Danske Spil, bet365, unibet med mere. Jeg anede virkelig ikke, at det var muligt at tjene penge på computerspil, og da slet ikke at nogle gamere bliver rige af at spille. Efterfølgende har jeg googlet mig frem til på esport earnings, at der er tale om rigtig mange penge. Ved Dota 2 turneringen – The International 2016 var der fx 20 millioner USD i total pengepræmie. Wings Gaming hed det vindende hold, og de fik 9 millioner USD i præmiepenge.

 

Min debut med esport

Jeg er nu selv begyndt at lave små bets på esport, og jeg har indtil nu været heldig. Tænk hvis man havde fortsat med at spille computerspil ind i voksenlivet, så kunne man måske være blevet rigtig dygtig. Da jeg var yngre spillede jeg mest PlayStation. Mine yndlingsspil hed Resident Evil, Fifa, GTA og Counter Strike. På Amiga var det klart mest spillede spil Street Fighter, Sensible World Of Soccer, Manchester United, Bobble, Speed Ball og Rainbow Islands. Sjovt som man tydelig kan huske effekten af at game. Det var virkelig noget der gav mange sjove øjeblikke. Fantastisk at et computerspil kan være så underholdende, og taget det i mente, så forstår man måske bedre den stigende popularitet af esport. I dag vil jeg helst underholdes med Counter Strike Go betting. Counter Strike er enormt sjovt at spille på sin PC, PlayStation eller Xbox. Unge mennesker i dag spiller endnu mere computerspil end tidligere generationer – måske fordi det er let tilgængeligt og måske fordi forældre tænker det er nem underholdning for børnene?

 

Esport odds og danske sportsklubber

Esport odds er i hvert fald noget flere og flere tager til sig, og mon ikke at det fortsætter med den stigende interesse. Det mener flere organisationer i hvert fald, og gaming industrien er enig. Lad os håbe at der kommer endnu flere sjove spil og turneringer til glæde for dem der elsker gaming – og dem der gerne vil lave væddemål. Esport er officielt i Danmark blevet anerkendt som en sport, og det kan sagtens diskuteres. Jeg vælger dog blot at anerkende at esport er meget populært. En af mine foretrukne sider på nettet er Esporttips.dk. De skriver om forskellige spil, har skemaer over de forskellige spils turneringer, bookmaker anmeldelser og links til mange steder der viser esport tv. Selv store danske sportsklubber som FC.København og FC.Midtjylland har fået deres egne esport hold. Mon ikke de skal dyste i Fifa på et tidspunkt – altså på computeren. Under alle omstændigheder så tyder det på at esport betting, og esport som sportsgren, er kommet for at blive. Det bliver spændende, at se hvad fremtiden bringer for cs go og hele competitive gaming genren.

Anders Jacobsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *