Hvorfor forlod Mourinhos Chelsea?

December 12, 2015

by — Posted in Uncategorized

Det har ikke særlig meget at gøre med horn musik, trompeter eller jazz festivaller, men det er stadig et spørgsmål, som vi ønsker at få var på – og spørgsmålet henstår således: Hvorfor forlod Mourinhos Chelsea og hvornår kommer han tilbage? Han blev kendt som en af de bedste klub-chefer og trænere, verden har set. Men hvad var den egentlige grund til, at han bare sådan uden videre forlod klubben i første omgang? Det vil vi høre vores selv-erklærede fodbold ekspert om senere i artiklen.

Den portugisiske super stjerne har ikke altid haft let ved at arbejde sammen med andre. Der kommer hurtigt for mange kokke i køkkenet, når han er i nærheden. Sådan har det altid været med ham – og det bliver det nok ved med. Han er meget åben og ærlig omkring det, og er kendt for til tider at have udtalt sig ekstremt dårligt om sin egen person. Dette kan man om ikke andet kun respektere – for når folk så hudløst ærligt smider håndklædet i ringen, er det ikke længere muligt at pege fingre af dem. Man kan derfor sige meget om Mourinhos , men ærlig er han i hvert fald altid.

Det mest spændende ved manden er, at han i sin fritid er ivrig jazz musiker. Han er trompetist og har førhen tilbragt flere år på trommer. Det er kun de færreste, der er klar over det, men han har været med som 2. trompet i 2014 på Jazz Festival i København. Medierne var ikke engang klar over det, så det var kun nogle få i publikum, der bemærkede det, da han gav den fuld skrue i Kongens Have i København i august 2014. Trumpetmusic.dk har forsøgt at få en kommentar fra hans kontor, men  det lykkedes desværre ikke. Næste gang han gæster Danmark, vil vi forsøge at opsøge ham og få nogle kommentarer med hjem – for hidtil har han ikke udtalt sig omkring sin musik – udover i 206 på en spansk tv program La Senor. Vi håber det kan lade sig gøre at finde mere info om dette, idet han vel nok er den mest succesfulde trompetist vi har i dag, hvis man undtager at betragte musikalsk karriere.

Til sidst vil vi minde om at alle spørgsmål er mere end velkomne her på siden. Vi har et kommentarfelt til alle opdateringer, som du som besøgende frit kan gøre brug af. Peter og Susanne kan også træffes i øvelokalet på hverdag mellem 08 og 12. Rigtig god Jul til vores kære musiker-venner.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *