Style dit hår med disse lækre produkter

April 13, 2016

by — Posted in Uncategorized

I dag anno 2016 er der mange måder, at style sit hår på. Dette gælder både mænd og kvinder. Konstant kommer der nye frisure og trends, men hvilke produkter kan man bruge til at style sit hår? Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvilke produkter der kan hjælpe dig fremadrettet med at style dit hår på flere forskellige måder.

Hårspray

Hårspray kender de fleste, men det er faktisk også et rigtig godt produkt at bruge, hvis du skal style dit hår. Fordelen er at dit hår ofte holder frisyren hele dagen. Der er selvfølgelig forskel på, hvor lang tid din hårspray holder afhængig af, hvilket mærke du har købt dit produkt i.

Ønsker du en hårspray, der kan holde din frisyre hele dagen, så start med at kigge på udvalget fra mærket schwarzkopf.

Voks eller gelé?

Et af de helt store spørgsmål som folk ofte gerne vil have svar på er, om de skal bruge voks eller gelé til styling af deres hår.

Geléen er de seneste år for alvor kommet tilbage og kan både bruges til styling af hår, men også som et afsluttende finishprodukt. Samtidig kan du både købe gelé i fast og flydende form samt til alle hårtyper.

Voks bruges typisk som et finishprodukt til at style håret eller forme en frisyre. Voks kan samtidig købes med forskellige egenskaber, hvoraf nogle er mat, blød eller helt stift og kræves at det bliver varmet op i håndfladerne, før der bliver oplevet den fulde effekt.

Saltvandspray

Saltvandsspray er et lækkert produkt der hitter og er kommet endnu mere frem de seneste år. Det er et stylingsprodukt, der kan bruges til at give et strand-look, som have du ligget og slikket sol på stranden hele dagen. Afhængig af mærket og saltvandsprayen kan den have forskellige effekter, alt efter om du vælger at lufttørrer eller føntørrer dit hår efter brug.

Nogle af produkterne kommer sågar med UV-filter, således at du beskytter dit hår, hvis du er ude i den bagende sol hele dagen en varm sommerdag eller på ferie.

Uanset hvilke produkter du leder efter til styling af dit hår, så bør du tage et kig på Modejagten.dk, som har samlet de bedste produkter fra alle de største modesider. Heraf også stylingsprodukter til håret i form af hårspray, gelé, saltvandspray og voks fra alle de populære mærker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *