Venindehygge med clairvoyance

December 5, 2015

by — Posted in Uncategorized

Når man har slidt de omkringliggende caféer tynde, kender alle de lokale restauranter, når der ikke er flere film i biografen man vil se, eller man bare er træt af at diskutere de samme emner hver gang er det måske på tide at prøve noget nyt når man er sammen i ”strikke-klubben”. Clairvoyance kan være en øjenåbner for nogle, en bekræftelse for nogle andre, men ligegyldigt hvilken oplevelse man får kan det bruges som samtale emne, der måske endda åbner op for nye indtryk. Der findes mange steder, man kan få stillet sin nysgerrighed omkring det hinsides, okkulte, spirituelle, eller hvilket udtryk, der passer bedst i din verden, men du kan læse mere her og få stillet din nysgerrighed på, hvordan du og veninderne åbner op for hinanden, andre og måske endda en helt anden verden.

Find dine svar med clairvoyance.

På et eller flere tidspunkter i vores liv vil vi få brug for at søge efter nogle svar på nogle af livets spørgsmål, nogle mennesker opsætter ufrivilligt en facade, der gemmer dem fra resten af omverdenen, en facade som kun få folk kommer igennem og ser hvem vi egentlig er, men nogle gange forankres vores tanker om os selv på den forkerte side af denne face, hvilket gør at vi som mennesker ikke selv kan se, hvem vi er og hvor vi er på vej hen. Clairvoyance kan hjælpe os med at finde tilbage til os selv igen, vi kan med hjælp fra mediet eller åndeverdens guider søge dybere i os selv efter de svar vi søger, og igen rette os ind på den vej, det er meningen vi skal følge for at vi bliver lykkelige og når vores personlige mål.

Clairvoyance kan gøre dig hel.

Når man efter en session har fået åbnet op for en masse problemer, løsninger, spørgsmål og svar kan man synes det er overvældende, hvad man skal bruge det hele til. Den clairvoyante kan hjælpe dig med at finde hoved og hale i det hele og du kan ved at stille spørgsmål pejle dig ind på, hvad der skal tages hånd om først. Hvis du føler det hele er kommet lidt for tæt på, kan den clairvoyante heale dig og give dig en større sindsro og samtidig sørge for at du lukkes af, så du ikke på egen hånd kan modtage beskeder eller råd fra den åndelige verden, hvis du ønsker ikke ønsker det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *